Om oss

Hålogaland Lås & Sikkerhet AS ønsker å kunde tilpasse den sikkerhetsløsningen som er riktig for ditt firma eller deg som privatperson. 

Vi har erfaringer fra små låsesystem og opp til store adgangs system - integrert med alarm og ITV. For de kunder som ønsker det, tilbyr vi serviceavtaler tilpasset systemets og kundens behov.

For å kunne sette den rette fokus for de ansatte, og at du som kunde enklere skal kunne få en oversikt over bedriften - har vi valgt å dele bedriften inn i flere avdelinger.

Butikken
Butikken er betjent mandag til fredag fra kl. 0900-1600. 
Her vil vi kunne hjelpe til med alt fra nøkkelkopiering, bytte av låskassedeler eller andre relaterte produkter.

Systemavdelingen
Her produseres og etterleveres alle produkter som er relatert til lås og låsesystem.

Salgsavdeling
Skal besørge markedsføring og salg av de tjenester og produkter som vi til en hver til kan tilby.

Teknisk/montasje avdeling
Utførende avdeling i forbindelse med all montasje og teknisk oppfølgning for de produkter og kunder vi har avtale med.

HLS + VLS
Hålogaland Lås & Sikkerhet AS er 50% medeier i Vesterålen Lås & Sikkerhet AS (VLS), og har derav et tett samarbeid med VLS. Til sammen har firmaene stor lokal kunnskap samt bred erfaring, og de rette forutsettinger for å kunne yte rask og profesjonell service i et stort geografisk området. Hovedtyngden av de ansatte har jobbet i firma siden oppstarten, og sitter derav på unik kompetanse. Bedriften er godkjent lærlingebedrift, og har utdannet flere til fagbrev som låsesmed, hvorav samtlige jobber i firma i dag.
Vi tilbyr tjenester med Hålogaland, Lofoten og Vesterålen som utgangspunkt, men har hatt oppdrag fra Svalbard i Nord til Oslo i øst.